Home
lllll

Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Deze website wordt niet meer onderhouden!

 

Kijk voor de

 

 

actuele gegevens

 

 

op:

 

 

www.pkn-ommen.nl

 

Nieuwe website PKN Ommen

Op 29 september, op de Startzondag, wordt er niet alleen in de kerken met eenzelfde liturgie gewerkt en zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Op de Startzondag gaat namelijk ook de nieuwe website van PKN Ommen officieel van start. Een frisse nieuwe website. Nog niet helemaal, zoals de commissie deze voor ogen heeft, maar het is al duidelijk te zien hoe de nieuwe website eruit komt te zien. De nieuwe website is gelijk aan de websites van alle kerkgemeenschappen, die zich hebben aangesloten bij de website van PKN Nederland. Eénduidigheid en duidelijkheid dus! De commissie, bestaande uit Lambert van den Berg, Ron Zandstra, Hennie Wolters, Roelof Flokstra,Edgar Groen, Nelleke Hazeleger, Jacqueline Tuinbeek, heeft bedacht dat het tijd was voor een vernieuwde website, maar dat aansluiting bij PKN Nederland, en dus eenduidigheid, ook een mooi signaal is. Naast de vaste rubrieken, zoals kerkdiensten en Kerkvensters is het ook mogelijk om via één klik op de site van de Protestantse Kerk te komen. Daarnaast is er op de nieuwe site ook ruimte ingericht voor social media. Sinds kort is PKN Ommen namelijk ook te vinden op Facebook en Instagram en probeert hiermee de leden maar ook niet-leden te bereiken. Dus als u het nog niet heeft gedaan, like dan onze pagina’s!! De commissie is vlak voor de zomervakantie begonnen aan de nieuwe website en de social media, dus nog niet alles is volledig gevuld of up-to-date. Lijkt het u leuk om ons mee te helpen, hetzij met de website òf met de social media, òf heeft u tekst voor één van de rubrieken, laat het ons dan weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

10 oktober - Lezing Arjan Plaisier: HOOP VOOR DE KERK?

De Kern in Ommen, gratis toegang, aanvang 20.00 uur.
Inloop met koffie vanaf 19.45 uur.

Jaarlijkse Ontmoetingsdag Classicale Kerk & Israël Werkgroep Overijssel-Flevoland

Op zaterdag 5 oktober houdt de Classicale Kerk & Israël Werkgroep Overijssel-Flevoland haar jaarlijkse Ontmoetingsdag. Plaats van samenkomst: de Leerkamer van d'Oale Grieze, het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente Hellendoorn, Dorpsstraat 39 tel. 0548 654424. Klik hier om de uitnodiging te lezen.

Een warme groet uit Curaçao.

Beste lezers, het is alweer 3 jaar geleden dat wij geëmigreerd zijn naar Curaçao. Na 48 jaar wonen en werken in Ommen {Barbara een paar jaartjes minder :-)} was het een hele stap om het Caribische gebied op te zoeken. Maar we zijn op een geweldige plek terecht gekomen, met uitzicht op zee en zijn ondertussen goed gesetteld. Het is echt een prachtig eiland, de zuidkust heeft veel witte stranden en de zee is echt azuurblauw.

Lees meer...

Foto's doopdienst 3 april

Tijdens de doopdienst in de Hervormde kerk van zondag 3 april werden een 6 tal kinderen gedoopt.
Het bijzondere aan deze dienst was dat er 2 kleinkinderen van ds Wim en Joke Tijink werden gedoopt.

Lees meer...

Website niet bereikbaar

De afgelopen periode heeft onze website veel last ondervonden van hackers. Hierdoor is onze site onbereikbaar gemaakt door het bedrijf waar de site is ondergebracht: de website werd namelijk gebruikt om spam e-mail te versturen. We hebben verschillende pogingen gedaan de website schoon te maken, zodat dit niet weer kon gebeuren. Dit bleek echter niet mogelijk.

 

We hebben daarom besloten de website volledig opnieuw op te bouwen. Het resultaat lijkt op de oude website, maar 'onder de motorkap' is er veel gewijzigd en wordt nu van de laatste software gebruik gemaakt. De werkzaamheden zijn nog niet helemaal afgerond, maar wij zijn van mening dat het toonbaar is en bovendien ook tijd is dat u/jullie als bezoekers weer geïnformeerd kunnen worden.

 

We hopen dat we met de nieuwe versie weer jaren vooruit kunnen en bieden nogmaals onze excuses aan voor het ongemak.

 

De website commissie

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters