Beamerteam
lllll

Beamerteam

Beamerteam

Beamerteam Hervormde Kerk

Het beamerteam van de Hervormde Gemeente bestaat op dit moment uit 10 personen. Wij projecteren de liturgie op de schermen in de Hervormde Kerk. Dit doen wij elke zondagochtend en zondagavond (als er dienst in de Hervormde Kerk is).

 

  • Uiterlijk donderdagavond 18.00 uur ontvangen wij de liturgie en eventuele mededelingen.
  • Donderdagavond werkt het dienstdoende beamerteamlid de liturgie en mededelingen uit in twee Powerpoint-presentaties.
  • Op vrijdag wordt door een tweede teamlid (tevens reserve) een controle uitgevoerd, omdat we streven naar een foutloze presentatie.
  • Op zaterdag voert het dienstdoende beamerteamlid eventuele aanpassingen door.
  • Omdat we werken met een behoorlijk strak schema, is het dan ook belangrijk dat alle informatie (liturgie, mededelingen) zowel tijdig als correct op donderdagavond bij het beamerteam bekend is.

 

Voorafgaand aan de diensten projecteren wij mededelingen. PKN-commissies kunnen aankondigingen van activiteiten en andere mededelingen uiterlijk donderdag 18.00 uur voor de dienst bij ons aanleveren.

 

Het is voor het beamerteam het makkelijkst als u dit powerpoint-sjabloon gebruikt. Er mag ook een korte/bondige mededeling in tekst worden aangeleverd. Gebruik daarbij niet de uitgebreide tekst uit bijvoorbeeld Kerkvensters, zodat het beamerteam niet heel veel tijd moet besteden om het in te passen (lees inkorten/samenvatten) in de layout. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

 

We zijn te bereiken via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres of na elke dienst bij het beamerteamlid kunnen op-/aanmerkingen over de presentatie worden gemeld.

 

Voor verdere informatie kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de contactpersoon van het beamerteam: Arjan Veurink, 06-25111378

Sjabloon mededelingen hervormd beamerteam

powerpoint-sjabloon

Beamerteam Hervormde Kerk


 

Beamerteam Gereformeerde Kerk Ommen

Het beamerteam van de Gereformeerde Kerk (PKN) te Ommen bestaat op dit moment uit tien tweetallen. Wij projecteren elke dienst op zondagochtend en ook als er op zondagavond een dienst is.
• Uiterlijk donderdagavond 18.00 uur ontvangen wij de liturgie en eventuele mededelingen van de dienstdoende predikant en scriba.
• Alleen als een PowerPoint/poster niet in Kerkvensters geplaatst kan worden in verband met tijd, dan mag deze als dia aangeleverd worden.
• De dia moet een korte, bondige, duidelijke tekst zijn en moet voor donderdagavond gestuurd worden naar de scriba van de Gereformeerde Kerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Dat kan met een powerpointsjabloon (lettertype Calibri 32) of door middel van een tekstbestand. Het beamerteam is te bereiken op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Dia’s worden niet weken achter elkaar geprojecteerd.

 

 

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters