Gemeente Groei Groepen
lllll

Gemeente Groei Groepen

Gemeente Groei Groepen

 

Gemeente Groei Groepen

Missie en visie

Het doel van de Gemeente Groei Groep is dat er groei kan plaatsvinden in Geloof, Gemeenschap en Getuigenis. Dat de groep dusdanig groeit dat er vermenigvuldiging gaat plaatsvinden. Wanneer er hier over vermenigvuldiging en groei gesproken wordt gaat dit om de groei in relatie met God en in aantal.

 

Gemeente groei groep activiteiten

Zoals in de missie en visie van de Gemeente Groei Groepen beschreven wordt is ‘vermenigvuldiging’ erg belangrijk. Hiervoor zijn de Gemeente Groei Groep Activiteiten de ideale mogelijkheid.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Gemeente Groei Groepsleden, voor belangstellenden en leden van de Gemeente Groei Groepen. Deze activiteiten zijn er ook juist om anderen uit te nodigen. Het speerpunt ‘relatie met de samenleving’ is hierbij erg belangrijk.

De activiteiten zullen per keer anders ingedeeld zijn. Ontspanning en ontmoeting staan centraal. De nieuwe mensen die komen zijn welkom om in te stromen bij de Alpha groepen of een Gemeente Groei Groep.

Aan het begin van het seizoen is er een start met alle Gemeente Groei Groepen gezamenlijk. Ook aan het einde van het seizoen is er een gezamenlijke afsluiting. Daartussen kunnen meerdere activiteiten worden ingepland door de Gemeente Groei Groepen. Hierbij kan ook gedacht worden aan het organiseren van een activiteit tijdens een Alpha cursus, zodat de mensen die daar aan meedoen alvast de Gemeente Groei Groepen kunnen ontmoeten. Voor de Jeugd Gemeente Groei Groepen is het ook mogelijk om elkaar te ontmoeten in Reload.

 

In Ommen zijn verschillende groeigroepen actief. Zo kennen we een jongeren groep, een 20+, en diverse leeftijd variërende groepen. De groepen bestaan uit zo’n 8 tot 10 personen en de meeste groepen komen eens in 14 dagen bij elkaar. Er wordt dan samen over onderwerpen gesproken die we halen uit boekjes van het evangelisch werkverband (EW). Ook interesse neem gerust contact met ons op. Ons e-mailadres is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters