Abonneeservice
lllll

header3

Via deze service pagina heeft u de volgende mogelijkheden:

 

Abonnee worden

Waarschijnlijk heeft u Kerkvensters gelezen via deze site. Vanwege de wet op de bescherming persoonsgegevens is dit een incomplete versie. Toch willen wij u niet onthouden dat u ook een abonnement kunt nemen op de gedrukte volledige versie. Er zullen ongetwijfeld momenten zijn waarop u niet achter uw computer zit, maar wel Kerkvensters nodig heeft om iets na te kijken.

Voor een bedrag van € 13,65 per kalenderjaar bezorgen wij iedere 14 dagen Kerkvensters bij u thuis. Kerkvensters verschijnt 25x per jaar en kost per nummer € 0,55 cent. Mocht u in de loop van het jaar lid worden, wordt het bedrag voor het eerste jaar bepaald volgens onderstaande tabel:


 
U betaald:
Incassodatum:

1ste kwartaal
€ 10,24
voor het 2de, 3de en 4de kwartaal
rond 25 oktober

2de kwartaal
€ 6,83
voor het 3de en 4de kwartaal
rond 25 oktober

3de kwartaal
€ 3,41
voor het 4de kwartaal
rond 25 oktober

4de kwartaal
€ 13,65
voor het nieuwe kalenderjaar
jaarlijks rond 25 februari

Een abonnement nemen op Kerkvensters kan door het invullen en opsturen van de onderstaande bon. De redactieraad (leden AK/KK) heeft bepaald dat het abonnement m.i.v. 2016 alleen middels automatische incasso kan worden betaald. Jaarlijks zal rond 25 februari de abonnementsprijs van uw rekening worden afgeschreven.

Het formulier voor de opgave van een abonnement staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

  abonnement

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: http://floks013.epizy.com/kerkvensters/forms/activiteiten/abonnement.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijziging doorgeven

Adreswijziging
U kunt via e-mail uw adreswijziging doorgeven. Vermeld in uw e-mail uw naam, oude en nieuwe adres. Stuur deze mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u buiten de kerkelijke gemeente van Ommen gaat wonen, dan zal het abonnement op Kerkvensters automatisch beëindigd worden. Wilt u Kerkvensters blijven ontvangen, stuur dan een email naar bovengenoemd email adres met uw naam, adres en woonplaats. Voor toezending naar uw nieuwe adres zullen ook de portokosten in rekening worden gebracht. De abonnementsprijs is € 40,00. Indien u lid blijft van de Hervormde gemeente of de Gereformeerde Kerk, dan betaald u de normale prijs van € 13,65.

Machtiging
Indien uw rekeningnummer wijzigt en u heeft ons een machtiging gegeven voor een automatische incasso, dan dient u ons opnieuw te machtigen. Voor het opnieuw verlenen van een machtiging kunt u onderstaande bon invullen, uitprinten en naar ons opsturen. Indien u gebruik maakt van de overstapservice van de bank dan hoeft u ons niet opnieuw te machtigen.

Indien u voor het betalen van uw abonnementsgeld gebruik maakt van een acceptgirokaart, dan brengt de bank ons hiervoor extra kosten in rekening. Door ons een machtiging te verlenen voor een automatische incasso besparen wij kosten voor het innen van het abonnementsgeld. Indien u het niet eens bent met de afschrijving, dan heeft u 8 weken de tijd om bij uw bank een verzoek tot terugboeking in te dienen. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Mocht u ons willen machtigen, dan kunt u de onderstaande bon invullen, uitprinten en naar ons opsturen.

Het formulier voor de machtiging staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

  machtiging

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: http://floks013.epizy.com/kerkvensters/forms/activiteiten/incasso.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Abonnement beëindigen

Een abonnement op Kerkvensters loopt van januari tot en met december. Er vindt geen restitutie plaats op abonnementen die tussentijds worden beëindigd. Indien u uw abonnement op Kerkvensters wilt beëindigen, dan kunt u een email sturen met daarin uw naam, adres, postcode en woonplaats. Tevens zouden wij graag de reden van uw beëindiging willen weten. Deze email kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een abonnement wordt automatisch beëindigd, indien u zich laat uitschrijven als lid van de Hervormde gemeente of de Gereformeerde kerk. Het abonnement wordt ook beëindigd indien u door verhuizing niet meer tot de kerkelijke gemeente van Ommen behoort. Wanneer u Kerkvensters wilt blijven ontvangen, dan dient u dit kenbaar te maken bij de redactie. Dit kan door het sturen van een e-mail met uw naam, adres en woonplaats naar het bovengenoemd email adres.

  

Reactie formulier

Wanneer u geen abonnement op Kerkvensters heeft, dan krijgt u 3x maal per jaar een gratis (pr) nummer. Via het onderstaande formulier kunt een reactie geven of u dit op prijs stelt. Tevens heeft u met dit formulier de mogelijkheid om ook de bezorging van de gratis nummer te stoppen.

Het formulier van de enquête staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

enquete

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: http://floks013.epizy.com/kerkvensters/forms/activiteiten/enquete.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters