Clubwerk
lllll

header3

Clubwerk

Clubwerk

clubwerk logo2009

Welkom op de site van jeugdclub N-Joy.

Voor wie?
De jeugdclub is voor alle kinderen die in groep 5 tot en met 8 zitten.

Wat doen we?
Op vrijdagavond is het clubuur van 7 uur tot kwart over 8. Tijdens het clubuur laten we jullie zien wat het betekent om christen te zijn, de bijbel is hiervoor ons uitgangspunt waarbij jezelf het voorbeeld geeft in bijvoorbeeld de manier waarop je met anderen omgaat. Daarnaast is het belangrijk dat er tijd is voor gezelligheid, ontspanning en creativiteit. Er wordt geknutseld en er staan leuke spelletjes op het programma.
We vragen per clubuur een bijdrage van € 0,50.

Het clubuur wordt geleid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Kijk voor de foto’s van de leiding onder de button Leiding.

Naast de cluburen, organiseren we diverse activiteiten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Alle kinderen van het Koloriet, de Kardoen, Hoogengraven en de Sint Bernardus krijgen via school een uitnodiging voor de club. Mocht je niet op één van deze scholen zitten en wil je wel graag naar de clubavonden komen: Je bent van harte welkom. Ook zijn we nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen de clubavonden en de activiteiten tot een succes te maken. Heb je interesse? Stuur een email naar ons bestuur.

Waar?
De clubavonden zijn in de kelder van de Kern.

Heb je vragen?
Mail gerust naar ons bestuur:
Voorzitter: vacant
Secretaris: Josien Schuurhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters