Crosspoint
lllll

header3

Crosspoint

Crosspoint

crosspoint

CrossPoint is dé jeugdcommissie onder PaKaN! in Ommen, die laagdrempelige kerkdiensten organiseert gericht op de jeugd in de leeftijd van 12 t/m 25 jaar. In onze diensten, waarin overigens iedereen welkom is, willen wij in de ontmoeting, de waarheid vanuit Gods Woord meegeven, waarbij wij op een aansprekende wijze, passend bij de doelgroep, inhoud en vorm geven aan de verkondiging van het evangelie. Dit doen wij in de vijf verschillende locaties binnen de PKN gemeente in Ommen, die centraal staan als ontmoetingsplek. CrossPoint bestaat uit een jeugdcommissie van 14 enthousiaste jongeren die 12 tot 14 keer per jaar een dienst houden.

Waarom de naam CrossPoint:
Cross = doordat Jezus Christus aan het kruis voor onze zonde is gestorven, mogen wij leven uit de genade van God die ons hieruit is geschonken.
Point = plek van ontmoeting.
CrossPoint = Ieder leven kent kruispunten waarop keuzes, op basis van je geloof, belangrijk zijn.

Achtergrond ontstaan CrossPoint:
De Jeugddienstcommissie en de Jeugdkerkcommissie, beide tot aan 2012 werkzaam onder de PKN in Ommen, groeiden qua inhoud en vorm van de jeugddiensten zo dicht naar elkaar toe, dat een samenvoeging van beide commissies een hele mooie stap werd op de wegen die ons tot dit ‘kruispunt’ brachten.

Meer weten?
Wil je meer informatie over CrossPoint, dan kun je kijken op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/crosspointommen. Op onze facebookpagina vind je de laatste updates van onze diensten, gemaakte foto’s, posters en nieuwtjes. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Via ons emailadres zijn wij voor alle vragen en reacties te bereiken. Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Natuurlijk kan je ook rechtstreeks contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen:

Algemeen contactpersoon CrossPoint               Voorzitter CrossPoint
Dorinda Boezelman  Emiel Jansen
 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   
   
   

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters